Mode

Kids Department: de online kledingwinkel voor de kleintjes

Aan kinder- en newborn kledingwinkels geen gebrek ze lijken wel als paddestoelen uit de grond te komen. Maar niet alles webshops hebben een goede basis met daarbij ook nog een fysieke winkel, zodat je weet dat het wel goed zit. Kids Department is wel z’n adresje. Met zowel een top webshop als echte winkel is dit de online kledingwinkel voor de kleintjes.

Het ontstaan van Kids Department

Brenda en Ronny startten in 2011 met een ‘outlet’ webshop. Al snel volgde een uitbreiding naar de verkoop van nieuwe collecties van exclusieve kindermodemerken. Toen de webshop goed stond, werden in 2014 de deuren van de fysieke winkel in Wateringen geopend.

Naast baby- en kinderkleding kun je er ook terecht voor verzorgingsproducten, beddengoed en babyspeelgoed. 

Dus zoek je een kraamkado, ben je zwanger of net mamma? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Onderscheidend assortiment

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie kinderkleding en accessoires (maat newborn t/m 140). en zij hechten ontzettend veel waarde aan een goede service en persoonlijk aandacht. Elk bezoek aan zowel de webshop als de winkel moet voelen als een feestje en je doet er continue inspiratie op. Waar het bij veel webshops nog wel eens aan short is de fotografie en dit is top geregeld bij Kids Department. Je ziet aan alles dat de passie en liefde er vanaf druipt.

Benieuwd naar het assortiment? Check kidsdepartment.nl.

Gerelateerd artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button