Mode

Is designerkleding voor kinderen de investering waard?

“Het heeft geen zin om enorme bedragen uit te geven aan kleding, je zult ze op een gegeven moment ontgroeien.” MOM

Dat is het excuus dat mijn ouders gebruikten om te rechtvaardigen dat ze geen merkkleding voor me kochten.

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat daar een kern van waarheid in zit. Maar het is ook waar dat designerkleding niet is voorbehouden aan kinderen met een trustfonds of beroemdheden. In plaats daarvan is designerkleding een slimme investering die een goed rendement garandeert bij doorverkoop. Met andere woorden, het kopen van designerkleding is een slimme beslissing.

In tegenstelling tot ons, groeien kinderen bijna dagelijks. Dat betekent dat ze sneller uit hun kleren groeien dan wij. Stel dat je niet geïnteresseerd bent in doorverkoop, wat heb je er dan aan?

Wat is beter, goedkope namaak kopen of het echte werk kopen?

Ik moet toegeven, er zijn een aantal zeer goede knock-off kleding die er zijn, maar de meeste van hen niet waar het om gaat het meest, duurzaamheid en waarde voor je geld. Het zit zo. Designer kleding is stevig, goed gemaakt, en gemaakt van duurzame materialen. Ik heb het over organisch twill katoen, eco-vriendelijke bamboe breisels, handgeweven zijde, en vele andere materialen die je niet zult vinden in merkloze kleding.

Je houdt van je kinderen, je wilt ze niet in gevaar brengen, toch?

Het probleem met het kopen van namaak poppen, kleding, of kinderaccessoires is. Sommige van deze producten kunnen gevaarlijke stoffen bevatten.

Vorig jaar meldde The Guardian dat een partij namaakpoppen van Prinses Catherine onveilige hoeveelheden borium bleek te bevatten. Borium is een kankerverwekkende stof. Dus vraag ik u, hoe zeker ben je dat de inkt op het t-shirt van je zoon veilig is?

De reden waarom de meeste ouders tegenwoordig kiezen voor designer kleding of moet ik zeggen duurzame kwaliteitskleding voor hun kinderen is. Kwaliteitskleding gaat langer mee, is veilig, en als je kind zijn/haar designerkleding ontgroeit, kun je ze ruilen voor nieuwe of doorverkopen en een deel van je geld terugkrijgen. Ook is er de mogelijkheid dat het artikel dat je hebt gekocht in de loop der tijd in waarde stijgt.

Geef het maar toe. Als je bent opgegroeid met broers en zussen, moest je wel eens afdankertjes dragen, toch?

Kinderen weten tegenwoordig veel dingen als ze jong zijn. Daarom kan het een uitdaging zijn om ze afdankertjes te laten accepteren, maar wat als je iets koopt wat ze willen, een soort kledingstuk dat nooit verouderd aanvoelt?

Dat is wat er vandaag de dag wordt aangeboden. Stel dat je voor je oudste dochter Gucci-schoenen koopt; je jongste dochter wil die schoenen natuurlijk hebben, zelfs als ze ze over 5 jaar krijgt. Als er niemand is om de schoenen als afdankertje te krijgen en ze zijn nog in goede staat, dan kun je de schoenen doorverkopen op een rommelmarkt of garageverkoop.

Al met al is designerkleding voor kinderen een investering waar alle ouders geen spijt van hoeven te hebben.

Kwaliteit, duurzaamheid en stijl die nooit verouderd. Dat is waarom!

Waarom je zou moeten investeren in designerkleding voor je kinderen

In de hedendaagse westerse cultuur zijn esthetische schoonheid en originaliteit zeer belangrijke elementen. De hele westerse mode-industrie staat op deze twee factoren. Denk er maar eens over na. Je kleren bepalen wie je bent, ze onderscheiden je van de massa, en ze laten de wereld zien “dit ben ik”.

Laten we aannemen dat je een zoon en een dochter hebt. Je dochter houdt van prinsessen en je jongen van punk rock. Als je ze meeneemt naar de winkel, zal de jongen natuurlijk voor donkere kleren gaan en het meisje voor felle kleurrijke kleren. Dit is een vorm van zelfexpressie die vorm geeft aan wie ze worden als ze ouder worden. Kinderen van 5 tot 16 jaar zijn erg beïnvloedbaar en kunnen gemakkelijk door hun omgeving worden beïnvloed.

Merkkleding is aantoonbaar een kledinggenre. Wat je kind kiest om te dragen is een statement.

Ongeacht de gelegenheid zal je kind nooit betrapt worden met niets om aan te trekken. Er zullen gelegenheden zijn waarbij je en jouw kinderen iets moois nodig hebben om aan te trekken. Dat kan een mooie jurk voor een bruiloft zijn, een driedelig pak voor de diploma-uitreiking van de kleuterschool (wat ik nog steeds een oplichterij vind) of een verjaardagsfeestje.

Ik begrijp het, merkkleding is duur, maar om de maand een of twee stuks kopen is de moeite waard.

Tegenwoordig zijn kinderkleding en -schoenen veel diverser dan 20 jaar geleden. Dat betekent dat je genoeg opties hebt. Bovendien is het geen must om in merkkleding te investeren, je kunt gewoon merkaccessoires kopen en die combineren met normale kleding, niemand zal het merken. Een goed uitgangspunt voor kwalitatieve merken in kinderkleding is om online te shoppen bij Kids Department. Zij bieden veel verschillende merken kinderkleding aan waardoor er voor iedereen wel wat leuks bij zit.

Gerelateerd artikelen

Back to top button