Food

Hapjes aan Huis geleverd

Je hebt vast wel eens een feestje georganiseerd of een grote gezellige verjaardag en dan kom je altijd weer uit op die ‘saaie’ snacks en hapjes. Niet alleen het bedenken, maar ook het halen van alle deze hapjes is elke keer weer een uitdaging en ooit heb je er gewoon niet z’n in zin.

Heerlijke hapjes aan huis geleverd, maar dan zonder al dat gedoe in de supermarkt wie wil dat nu niet? Veel verschillende bedrijven springen in op het gemak om deze hapjes aan huis te leveren. En het zal je dan ook niet verbazen dat een van de bekendere en betere cateraars hapjesaanhuis.nl is.

Hapjes aan Huis

Hapjes aan Huis bestaat al sinds 2008 en hebben inmiddels meer dan 85.000 mensen voorzien van heerlijke hapjes. De website is eigenlijk een samenwerkingsverband van verschillende kwalitatieve cateraars. Voor elke gelegenheid kun je wel een passen arrangement vinden op de website. Of dit nu een verjaardag, bedrijfsfeestje, themafeest of BBQ is.

Het mooie aan deze samenwerking is dat je waar ook in Nederland een bestelling kunt doen dus of je nu hapjes aan huis wilt in Oldenzaal, Alkmaar, Amsterdam of Breda van alle uithoeken ontvang je altijd dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit.

Hoe werkt Hapjes aan Huis

Eigenlijk heel simpel, je plaatst een bestelling op de website www.hapjesaanhuis.nl waarna je, je gebruikelijke gegevens invult. Hapjes aan Huis koppelt dan jou bestelling met een cateraar bij je in de buurt. De cateraar ontvangt je gegevens en neemt contact met je op om de bestelling te bespreken. Een kind kan de was doen.

Gerelateerd artikelen

Back to top button