HuisWonen

Waar moet een tweepersoonsbed aan voldoen?

Ben je op zoek naar een tweepersoonsbed of is het de eerste keer dat je een tweepersoonsbed aanschaft? Dan heb je waarschijnlijk genoeg vragen welk bed het best is. In dit artikel lees je waar een ideaal tweepersoonsbed aan moet voldoen en waar je op let voor meer comfort en handige extra’s.

Welke maat is ideaal

Bij het kiezen van het ideale bed is het belangrijk de juiste maat te kennen. Er zijn vijf gangbare maten van tweepersoonsbedden. Deze variëren van een twijfelaar, 120 x 200 centimeter, tot aan een kingsize bed, 200 x 200 centimeter. Het kiezen van het juiste bed heeft alles te maken met je lengte, breedte en de ruimte die je fijn vindt tijdens het slapen.

De twijfelaar

Ben je op zoek naar een tweepersoonsbed omdat je simpelweg niet genoeg ruimte in je eenpersoonsbed hebt, maar wel alleen slaapt? Dan volstaat een twijfelaar en dit is een goede keuze voor een kleine slaapkamer. Je hebt keuze uit veel leuke en comfortabele twijfelaars. Neem voor inspiratie direct een kijkje naar het assortiment Emob bedden, de trendsetter in 2 persoonsbedden.

Knusse, ruime en kingsize bedden

Voor comfort in een middelgrote slaapkamer zijn er ideale breedtes van 140 en 160 centimeter, dit betekent soms lekker knus, maar zeker fijn samen slapen.

Ben jij of is je partner lang, breed of heb je een bovengemiddeld grote slaapkamer? Kijk dan naar de breedste bedden van 180 centimeter en de kingsize modellen. Je zal hierin heerlijk, ruim en comfortabel genieten van een goede nachtrust.

Duurzaamheid en slapen in stijl

Duurzaamheid is de trend van het moment en deze trend zal niet snel verdwijnen! Kies daarom voor kwaliteitsmateriaal en voor een tijdloze uitstraling. Denk hierbij aan hout, staal en stoffen bedden. Want niet alleen sterke en verantwoordelijke materialen bepalen de duurzaamheid, ook de keuze voor een duurzame stijl. Kies daarom voor je eigen stijl!

Hou je van strakke designs met een warme uitstraling? Dan is een boxspring ook een goede optie, een volledig aparte categorie onder de 2 persoonsbedden. Gestoffeerd in verschillende materialen en luxe in uitstraling en comfort, worden deze niet voor niets hotelbedden genoemd.

Geïntegreerde en stijlvolle opbergruimte

Je kiest het materiaal en de stijl die bij je past, maar wil je meer uit je bed halen? Kijk dan naar de opties voor opbergruimte zoals lades onder het bed en kijk naar kofferbedden! Kofferbedden zijn enorm mooie en handige opbergers, zo ontworpen dat je van buiten niet ziet, of zelfs verwacht, dat er een opbergruimte in het bed aanwezig is.

Welk bed ook bij je past, één ding is zeker: van twijfelaars en boxsprings tot aan kingsize en kofferbedden, bij Emob bedden vind je gegarandeerd de inspiratie en het ideale bed voor jou!

Gerelateerd artikelen

Back to top button