Wonen

De nieuwe Fox 3 van Bugaboo

De Fox 3 is nieuwste kinderwagen van het merk Bugaboo. Misschien heb je al ooit van Bugaboo gehoord, maar misschien ook niet. Hoe dan ook wij nemen je even mee in het merk Bugaboo en de nieuwste aanwinst in de kinderwagen familie: De Fox 3.

Wie is Bugaboo?

Het merk Bugaboo kent zijn origine 20 jaar geleden en heeft sindsdien de kinderwagenwereld op haar kop gezet. Als een van de eerste merken introduceerde zij een nieuw soort kinderwagen waarin zij een gestroomlijnd, modern design combineren met technische mogelijkheden om lastige zaken makkelijker te maken.

Voortdurende innovatie zit Bugaboo in het bloed en na jarenlang doorontwikkelen is daar dan nu de Fox 3 kinderwagen.

De Fox 3 kinderwagen van Bugaboo

De Fox 3 kinderwagen van Bugaboo is de ultieme all-terrein kinderwagen van dit moment. Volgens Bugaboo is het:

“De meest comfortabele en veelzijdige kinderwagen die we ooit hebben gemaakt. Speciaal voor jou en je baby of peuter.”

Kenmerken van de Fox 3

Je wilt natuurlijk wel het beste voor je kind dus wat zijn nu de beste en meest onderscheidende kenmerken van de Fox 3?

Makkelijk te manoeuvreren

Wat je graag wil is een kinderwagen die gemakkelijk te besturen en manoeuvreren is. Dat is dan ook een van de top features van de Fox 3. Want met een hand, of zoals ze zelf zeggen, een vingertop is deze kinderwagen vooruit te duwen. Voor het sturen in de bochten raden we toch beide handen aan ;). Aan vertrouwen van Bugaboo dus geen gebrek om deze kinderwagen soepel door alle omstandigheden te sturen.

Geavanceerde vering

Een andere key feature en sowieso een van de belangrijkste punten van een kinderwagen is de vering. In de Bugaboo Fox 3 maken ze gebruiken van een combinatie wat voor optimaal comfort zorgt voor je baby. Zoals in veel kinderwagens tref je hier ook de typische centrale scharnierpunten, maar deze worden aangevuld met vering in elk wiel en grote antilekbanden. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar ook veiligheid waardoor baby heerijk blijft slapen terwijl je onderweg bent of een wandelingetje maakt.

Het design

Het ergonomische ontwerp en verschillende design accenten hebben we vaker gezien, maar de Bugaboo Fox 3 brengt alles samen. Daarbij kun je ook je kiezen voor een nieuwe rangen stylingsopties, kleurencombinaties en prachtige details waardoor jouw kinderwagen ook echt jouw kinderwagen is.

Bugaboo Fox 3 verkrijgbaarheid

De Bugaboo Fox 3 is verkrijgbaar in een Core collection voor €1.199 en de Premium collection voor €100,- meer. Beide modellen zijn verder te customizen zo kun je kiezen uit een andere kleur zonnekap en aantal kleuren als basis (onderstel). Om het helemaal compleet te maken zijn er ook nog bijpassende accessoires die je kunt toevoegen zoals een voetenbak.

Gerelateerd artikelen

Back to top button